Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с РЪЧНАТА в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с РЪЧНАТА в купето

Проблем със задържането на ръчната нямам. Няколко пъти съм сменял накладки, веднъж бяхме натягали жилото отдолу. Винаги е работила.

Лостът обаче се е "разлуфтил" и се мърда наляво, надясно и надолу. При дърпане нагоре, ръчната си хваща ок.

Молбата ми е, ако някой е правил това упражнение със свалянето на пластмасовата централна конзола да помогне с малко обяснение, за да не търся после нови пластмаси.

Иначе сваля ли я здрава, смятам, че ще се справя с лоста....

Благодаря ви!

============
    155, '95-та, 1.7, 85kw
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

.

във голям филм се вкарваш посред зима,аз като я махах свалих седалките.махаш маншоните на ръчната и на скоростния лост,разхлабваш жилото на ръчната за да можеш да я вдигнеш в крайно горно положение.има скрити болчета ,оглеждай се за тях под маншончето на ръчната и на скоростния.и по-принцип си мисля че излиза трудно тая пластмаса.с голямо усукване насам натам ,лекичко и така.трябва да си внимателен!

Comment

Молбата ми е, ако някой е правил това упражнение със свалянето на пластмасовата централна конзола да помогне с малко обяснение, за да не търся после нови пластмаси.
      Няма ли, да е достатъчен достъпа за демонтаж/монтаж на лоста само след свалянето на маншона му? Смисъл в купето. Питам, защото сменявах моя на Тъпото(дрифтара дето го е карал преди мен до беше изкривил нарочно, за да не хваща на зъбите ) и отгоре друго освен маншона не махах. Отдолу вече си беше игра голяма с термощита на гърнето и самото гърне + че май и болтовете бяха 3 и завити отдолу. За откачането на късото жило е ясно.???
      Attached Files
      Last edited by TRENDi; d.m.y г., 22:51.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Working...
      X